Special effects

Goede special effects maken uw bruiloft compleet. HB systems heeft een uitgebreid assortiment aan special effects. Dit is echt de kers op de taart voor uw bruiloft.

Confetti & Streamers

Confetti draagt enorm bij aan de feestvreugde. Wij kunnen confetti-uitbarstingen verzorgen op verschillende manieren. Groots aangepakt en nauwkeurig getimed met confettiblowers vanaf een podium, of juist met kleine handbediende confettishooters die in het publiek zijn uitgedeeld. Wilt u bijzondere vormen zoals hartjes, bloemen of vlinders: dan kan dat uiteraard ook. Op sommige locaties is ‘normale’ confetti niet langer toegestaan. Dan zijn streamers (brede serpentines) een prachtig alternatief. Gekleurde stroken papier schieten door de lucht, en zijn na het evenement heel eenvoudig weer op te ruimen.

CO2 effecten

Met CO2 zorgt u voor mooie mist- en rookeffecten in een zaal of rondom een podium. Met een luid sissend geluid zet u in een fractie het podium óf het publiek in de mist. Door er de verschillende kleuren belichting op te schijnen wordt het dramatisch effect nog groter. De mist lost binnen no-time weer op en is absoluut veilig en ongevaarlijk voor de gezondheid.

val drops

Voor als het bruidspaar binnen komt lopen of bij de openingsdans in combinatie met confetti is het val systeem of drop ideaal. Ballonnen of slingers of iets anders dat van boven komt. Het systeem word op afstand bediend en maakt het feest nog meer compleet.

Heeft u andere leuke ideeën?

Misschien wilt u wel eens iet heel anders. Heeft u misschien iets gezien of gehoord waarvan u denkt. “Dat wil ik op mijn bruiloft!”. Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag out-of-the-box en kunnen special effects verzorgen uit de buitencategorie.

vorige volgende

* verplichte velden

“..De entourage
was geweldig..”

De reacties